Klára Hesounová je další nepostradatelný člen chaloupkového týmu.

 

Na začátek se tě zeptám, zda bys v budoucnu chtěla bydlet spíše na vesnici nebo ve městě? A proč?

Ač vidim v životě na vesnici velké výhody, ráda bych v budoucnu bydlela spíše ve městě. Jsem na to zvyklá, jelikož jsem vyrostla v bytě. Člověk má všechny služby po ruce. Děti to mají navíc blízko do školy, což je podle mě velká výhoda (a pro rodiče menší starost)!!

 

Co si myslíš, jaka jsi podle tebe vedoucí? Čím přispíváš do týmu?

Myslím si, že jsem milá vedoucí, která je empatická, snad i veselá. Ráda mám zejména večerní sprchování, při kterém je velká sranda! Ráda si s holčičkama povídám.

 

Co pro tebe znamenalo být zdravotnice na Chaloupce? 

Být zdravotnící na tábore pro mě znamenalo především velkou zodpovědnost. Naštěstí jsem se setkala pouze s lehkými problémy.

 

Vím, že jsi jezdila na tábory i jako dítě. Kolikrát jsi jela na Chaloupku? Jaké to bylo? 

Nedokážu přesně spočítat, kolikrát jsem na chaloupce byla. Odhaduji, že tak 4x. Pro mě osobně to byla vždy skvělá jízda! Ohromně jsem si užívala příběhy, hry a atmosféru, která na tábore panovala. Z tohoto důvodu jsem se chtěla stát sama vedoucí, a předávat tuhle radost dál.

 

Svěř se nám prosím s Tvým největším zážitkem z Tvé vedoucovské praxe.

Vybaví se mi asi piknik na prvním táboře s Kloboučníkem! Na pikniku se sešly postavy, které jsme během tábora potkaly. Byl zde Kloboucnik, Alenka, Králík, Kloboučníkova sestra a pro nás nová postava, kouzelnice. Jedly jsme sušenky a popíjely čaj. U toho nám kouzelnice předváděla všeljaká kouzla a triky. Opravdová legrace byla ale teprve s Kloboučníkem! Kloboučník totiž trpěl opravdu zajímavou a neobvyklou nemocí. Stále se smál, často i nevtipným věcem. Problém této nemoci byl, že byla nakažlivá! Všechny postavy/vedoucí a později i děti se smíchem nakazily. To ale nikomu nevadilo. U pikniku byla totiž opravdová zábava!!

 

Z kohoutích zápasů se při zapojení vedoucích stával opravdu boj! :)