Další členkou táborového týmu je i novopečená vysokoškolačka Josefína Melicharová.

Co má ráda? A co má společného s Chaloupkami? To vše se dozvíte v tomto rozhovoru.

 

Josi, mohla bys nám tak na začátek říci něco o sobě?

Čím jen začít! :) Mým rodným městem je Hradec Králové, zde také nyní prvním rokem studuji lékařskou fakultu. Jinak mám dva mladší sourozence, Mikuláše a Tobiáše.

 

Co děláš ve svém volném čase?

Musím se přiznat, že při škole toho bohužel moc nestíhám, protože studium medicíny je opravdu náročné a vyžaduje plné soustředění.

Jinak miluju hudbu a umění, takže si ráda zazpívám i zahraju na hudební nástroj, na klavír nebo na akordeon. Mimo to s oblibou podnikám výlety a puťáky s kamarády do přírody. V létě pak jezdím na různé hudební festivaly, nebo dobrovolnické akce.

O prázdninách také tradičně bývám vedoucí na táborech, to mě moc baví. S děckama si vždycky užiju spoustu srandy! :)

 

Jezdila jsi někdy na Chaloupku?

Na Chaloupku jsem jezdila jako účastnice každý rok přibližně od svých sedmi do dvanácti let. Ve třinácti jsem pak ale navštívila s bráchou tábor Chaire, poté jsem do svých patnácti jezdila už jen tam.

K Chaloupce jsem se vrátila až vloni (2017), kdy jsem jela pro změnu již jako vedoucí do Knířova.

 

Jaká Chaloupka se ti nejvíce líbila, když jsi jezdila jako dítě? Máš z ní nějaký speciální zážitek?

Pamatuji si, jak jsme jednou měli téma tábora, kdy jsme se pomocí speciálního robota Huga přemisťovali po celém světě. Tak jsme každý den navštívili jinou zemi - Čínu, Ameriku, Afriku, Turecko a jiné státy. To mě moc bavilo, protože nás ráno po probuzení vždycky čekalo úplně nové překvapivé setkání s místními obyvateli a nikdy jsme dopředu netušili, ve které části světa jsme se to vlastně ocitli.

 

Jak jsi řekla, jela jsi na tábor minulý rok (2017) a tento rok jsi nejela, chtěla by ses ještě někdy zase zapojit do týmu vedoucích?

Ano, letos jsem Chaloupku bohužel nějak nezvládla zařadit do svého programu, jelikož jsem léto měla skutečně nadupané a byla jsem mimo to vedoucí ještě na dvou jiných táborech.

V budoucnu bych se velice ráda zapojila do organizace Chaloupky! Na tomto táboře je skvělá rodinná atmosféra a mám k němu vřelý vztah už od malička.

 

Určitě se na Chaloupce ještě potkáme! :)

 

Byla také i pomocná síla v kuchyni... :)