Barbora Čermáková je velmi empatická osoba, která dodává týmu jemnost i veselost.

 

Na začátek se Tě zeptám, co studuješ za školu? A zda nějak uplatňuješ vědomosti získané ve škole na táboře?

Studuju střední odbornou školu pedagogickou v Čáslavi, obor předškolní a mimoškolní pedagogika. Jistě vědomosti získané z tábora jsou pro mně obrovskou praxí, co se týče jak zásoby her do budoucnosti tak i komunikace a práce s dětmi, která mě mimochodomem hodně baví.

 

Co ráda děláš ve svém volnu?

Moc ráda hraju dramaťák. A poslední dobou jsem si oblíbila vymýšlení táborů a programů pro děti.

 

Jak bys popsala tábor Chaloupku?

Myslím, že je to super akce pro děti. Je to něco, kde děti zažíjí něco jiného než doma. Hlavně tato chaloupka má i výhodu toho, že některé holky se mezi sebou neznají a objeví nové kamarády. Což je fajn.

 

Co tě na Chaloupce nejvíce baví?

Na chaloupce jsem si nejvíc užila naše postav, které nás doprovázely celou chaloupkou a pak se mi moc líbilo, že jsem poznala milé malé slečny, které se nikdy nebály vrhnout se do všeho co jsme pro ně vymyslely.

 

Každé jsem se ptala, zeptám se i Tebe, svěříš nám nějaký zážitek z tábora?

Nemám úplně zážitek, ale moc se mi líbilo, když jsme jednoho dne šly na výlet. Vyrazily jsme do vedlejší vesnice do Skutíčka autobusem a od autobusu jsme měly procházku kolem Lomu. Cestou zpátky, když už jsme byly všechny unavené a cesta se nám zdála nekonečná, tak aby nám utekla rychleji začala jsem si povídat se Sofinkou a malou Bětuškou. Cesta nám pak utekla hodně rychle. Myslím, že nakonec jsme si výlet všichni moc užily, i když byl trochu náročný.

 

"Nefoť mě, tvořím!" :)